Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ομόφωνα αθώος ο Παπαγεωργόπουλος - Η μετάνοια Σαξώνη

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε στη δίκη της 7-2-2018 από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, για την....
υπόθεση των ειδικών εντολών πληρωμών, που έφτασε στη δικαστική αίθουσα ύστερα από έρευνα οικονομικού επιθεωρητή ο οποίος διαπίστωσε ότι το διάστημα 1998 – 2004 στον δήμο έγιναν πληρωμές χωρίς παραστατικά. Το δικαστήριο αθώωσε επίσης τον πρώην αντιδήμαρχο Οικονομικών Αναστάσιο Γερογιάννη και πέντε υπαλλήλους των οικονομικών υπηρεσιών.

Ομόφωνα αθώος και για την υπόθεση της "παγίας"

Υπενθυμίζουμε ότι ο π.Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε κριθεί ομόφωνα αθώος και για την υπόθεση της "παγίας"  και εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο η κρίση της νομιμότητας της κατάθεσης Σαξώνη στη δίκη της "υπεξαίρεσης".


Μετάνοια Σαξώνη: "ΟΛΑ όσα κατέθεσα το 2008 ήταν ψευδή"

Στις 26 Ιανουαρίου 2018 ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου ο καταδικασθείς ως καταχραστής του Δημου, δήλωσε οτι όσα είχε καταθέσει στην επιθεωρήτρια κ. Τσεμπερά για τις δήθεν εντολές αντιδημάρχων (μεταξύ αυτών και του μηνυτή π.αντιδημάρχου Α. Γερογιάννη) να πλαστογραφεί παραστατικά εξόφλησης ασφαλιστικών εισφορών για να υπεξαιρεί τα χρήματα, ήταν αναληθή. Δήλωσε ότι ΟΛΑ όσα κατέθεσε για "εντολές ανωτέρων του" το 2008 στην οικονομική επιθεωρήτρια ήταν "ψευδή" εξαιτίας του "φόβου για το άτομό μου".

Δήλωσε ακόμη, ώστε να τύχει συγχωρησεως απο τον μηνυτή του στρατηγό και πρώην αντιδήμαρχο Αναστάσιο Γερογιάννη, οτι λυπάται που με τα ψέματα του, του προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία και ζήτησε συγνώμη.



Επτά χρόνια χωρίς τον Ντίνο Κοσμόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου