Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Γεια σου ρε ανοιχτομάτη Κουρουμπλή

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Αποτελεί ύβριν να χλευάζεις έναν ανάπηρο άνθρωπο. Αποτελεί, όμως, ιεροσυλία να σε δουλεύει ένας ανάπηρος άνθρωπος παριστάνοντας τον....
άμωμο και υπερασπιστή των δικαίων του λαού. Για όποιον δεν κατάλαβε, αναφέρομαι στον αόμματο Κουρουμπλή που τρις τουλάχιστον έχει προσβάλει βάναυσα τη νοημοσύνη μας. 

Μία, όταν πήγε στην Ειδομένη, να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τί συμβαίνει με τον καταυλισμό τών λαθρομεταναστών που είχαν εγκλωβιστεί στα ελληνοσκοπιανά [ή μήπως ελληνομακεδονικά;] σύνορα.

Δεύτερη, όταν πήγε να κάνει αυτοψία στον Σαρωνικό μετά την οικολογική καταστροφή που προκάλεσε το ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ.

Και τώρα που έβγαλε την ουρά του απ’ έξω για το σκάνδαλο Novartis με βάση τη δημοκρατική αρχή της πλειοψηφίας που δεν θέλει τους δικούς μας στο σκαμνί, αλλά μόνο τους άλλους. Και ο κ. ΠΚ, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, δεν μπήκε στη λίστα για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. Διότι, λέει, τα αδικήματά του, αν διέπραξε, έχουν παραγραφεί, ενώ για τους άλλους 10 πρέπει να αποφανθεί η Επιτροπή. Και το δέχθηκε αυτό ο άμωμος ΠΚ.

Πόσο εύκολα μπορεί να ξεγελαστεί κανείς από μία κίνηση ενός πωλητικού που νομίζει πως είναι γνήσια. Όπως εγώ που τον είχα επαινέσει, όταν αρνήθηκε να ψηφίσει ένα ακόμη Μνημονιακό νομοσχέδιο.
https://taxalia.blogspot.gr/2011/09/blog-post_8304.html

Ακούγοντάς τους προχθές στη Βουλή για το σκάνδαλο Novartis ένοιωθα πόσο ίδιοι είναι όλοι. Πόσο υπερασπιστές τού μικροκωμματικού και ατομικού συμφέροντός τους είναι απαξάπαντες. Πόσο αδιάφοροι για τον μαλάκα λαό που τον δουλεύουν χοντρά ακόμη και οι αριστερόστροφοι φασίστες.

Και από χθες άρχισαν να βγαίνουν ονόματα γιατρών που λαδώθηκαν λέει με € 1.000-5.000 για να συνταγογραφούν Novartis. Σιγά τα ωά. Αυτών τα αδικήματα δεν έχουν παραγραφεί μετά από 10 χρόνια;

Πάντως κανένα δεν άκουσα να λέει ότι η Εισαγγελία Διαφθοράς παρήγγειλε στο ΥπΟικ έλεγχο της εν λόγω εταιρείας. Τόσα εκατομμύρια, με τα οποία λάδωσε πωλητικούς και γιατρούς, πώς τα δικαιολόγησε στα βιβλία της; Δοθέντος ότι αποτελεί κοινό μυστικό πώς όλοι οι φορείς Υγείας [νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, φαρμακευτικές βιομηχανίες] που μοιράζουν μαύρο χρήμα έχουν πρόβλημα στη δικαιολόγηση του Ταμείου τους. Με ποιά εικονικά τιμολόγια έκλειναν Ταμείο; Τίνων εκδοτών;

Κι’ εκείνη η Επιτροπή για τη διαπλοκή ΜΕΕ και πωλητικών τί έγινε ρε παιδιά; Κι’ η άλλη για την Υγεία;

Πάντως την ημέρα που γινόταν κλωτσομπουνίδι στη Βουλή για τα μάτια της Novartis και του Κουρουμπλή, η Νομική Σχολή Αθηνών ήταν κλειστή στη μνήμη της έναρξης της εξέγερσης κατά της χούντας. Μας το θύμισε ο άλλος μεγάλος αριστερόστροφος φασίστας Δρίτσας μιλώντας από του βήματος της Βουλής. Επάγγελμα φαρμακέμπορος, κληρονόμος ενός των μεγαλύτερων φαρμακείων του Πειραιά. Εκείνος δεν έβλεπε πώς διακινούνταν τα σκευάσματα της Novartis; Θυμήθηκε την 21.02.1973 που οδήγησε στην πτώση Παπαδόπουλου και στην καταστροφή της Κύπρου με ταυτόχρονη «αποκατάσταση» [λέμε και καμμιά μ…] της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Astadiala re!

Σώτος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου