Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Έδωσαν έναν γάιδαρο σαν ζωντανή τροφή στον λύκο - Δείτε τι έγινε ΟΜΩΣ!

Ένας λύκος είχε αιχμαλωτισθεί και φυλακιστεί, σε ένα....
χωριό της Αλβανίας, το Patok,



Για να ταΐσει τον λύκο, ο βάναυσος άνθρωπος που τον έπιασε, αποφάσισε να του ρίξει τον γερασμένο και ταλαιπωρημένο όλη του την ζωή από τις πολλές δουλειές, γάιδαρο του. Δεν άξιζε τίποτα! Πίστευε πως ο λύκος θα τον σκότωνε και θα τον καταβρόχθιζε. ’Όμως, ο λύκος και ο γάιδαρος έγιναν στενοί φίλοι.


Σύντομα το νέο εξαπλώθηκε στο χωριό για τον λύκο και τον γάιδαρο και η ιστορία πήρε μεγάλη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης. Μαζεύτηκαν υπογραφές και 12 χιλιάδες άνθρωποι ζήτησαν να απελευθερωθούν τα δυο ζώα, πράγμα που έγινε μετά από μεγάλη πίεση που ασκήθηκε.





To θέμα έγινε viral σε όλο τον πλανήτη (μια μικρή αναζήτηση ως esel und wolf ή donkey and wolf θα σας πείσει), αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν είναι αληθινή. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο λύκος δεν ζει πολύ καιρό σε αιχμαλωσία, πόσο μάλλον σε κλουβί. Η μοναδική περίπτωση να μην πεθάνει, είναι να αιχμαλωτιστεί πολύ μικρός και να του διατεθεί αρκετός χώρος (π.χ. σε ζωολογικό κήπο). Είναι πολύ δύσκολο να ζήσει στο μικρό κλειστό κλουβί που δείχνουν οι φωτογραφίες.

Original πηγή φωτο (2007): http://pictures.reuters.com/archive/ALBANIA--GM1DVFLRZCAA.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου