Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ζητήστε κατεπείγουσα έρευνα για το πώς βρέθηκε το κείμενο του σεσημασμένου παιδόφιλου Πίτερ Ντάλγκλις στο βιβλίο για τη νεοελληνική γλώσσα της Γ΄ Γυμνασίου.

Να μάθουμε ποιος το πρότεινε και ποιοί το ενέκριναν Είναι επείγον.

Ζητήστε κατεπείγουσα έρευνα για το πώς βρέθηκε το κείμενο του σεσημασμένου παιδόφιλου Πίτερ Ντάλγκλις στο βιβλίο για τη νεοελληνική γλώσσα της Γ΄ Γυμνασίου. Να μάθουμε ποιος το πρότεινε και ποιοί το ενέκριναν Είναι επείγον.

Ο λωποδύτης και παιδόφιλος Πίτερ Ντάλγκλις , που συνελήφθη στο ΝΕΠΑΛ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, έκλεισε το ίδρυμα του στον Καναδά, το ίδιο βράδυ που βγήκε πρόεδρος ο Τραμπ και κατέφυγε στο Νεπάλ.

Το ίδρυμα του Ντάγκλις, συνδεόταν άμεσα με το ίδρυμα Κλίντον και τις «τελετές» των Ομπάμα και Κλίντον.

Η σύλληψή του Πίτερ Ντάλγκλις, έγινε πριν από 6 ημέρες, μετά από προσωπική παρέμβαση του διευθυντή της Cia Μάικ Πομπέο, ύστερα από εντολή του Τραμπ και είναι μέρος του πολέμου των ανθρώπων γύρω από τον Τραμπ με τους ανθρώπους των Κλίντον και άλλων πολλών που συνδέοντα με φοβερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτή η ανώτερη «διασύνδεση» συνέβαλε ώστε στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου για τη νεοελληνική γλώσσα, να υπάρχει κείμενο του ανώμαλου παιδόφιλου Πίτερ Ντάλγκλις.

Εάν βρεθούν άνθρωποι ιδίως στην εισαγγελία να ακολουθήσουν τα ίχνη του πώς βρέθηκε ο παιδόφιλος ανώμαλος στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου, θα μάθουμε πολλά για το ελληνικό κύκλωμα. Κοντά σε αυτά το κύκλωμα των λυμεώνων του ανθρώπου του Γεννήματα στην Γιούνισεφ , δεν είναι τίποτα.

Σπύρος Χατζάρας


Σχετικό: Ανώμαλος gay αξιωματούχος του ΟΗΕ αντί να σώζει παιδάκια, τα χρησιμοποιούσε για τις σεξουαλικές του ορέξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου