Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Απάντηση της Γεωργίας Μπιτάκου σε έναν βόθρο

Πήγε η Μπιτάκου (εκπρόσωπος τύπου του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία) στην Ινδία και ο κλασικός ανώνυμος κάφρος με περικεφαλαία ... πήρε μία φωτογραφία ..
.έγραψε μία ηλιθιότητα περί λαθρομεταναστών κι «ενημέρωσε» κατάλληλα όσους τον εμπιστεύτηκαν. Το ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις σελίδες και τον ρόλο που παίζουν ...είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει. Κάποιος που γράφει ανώνυμα , χωρίς να παραθέτει πηγές κλπ... δεν έχει σκοπό να ενημερώσει αλλά να φανατίσει ή να παραπλανήσει. Και είναι πολύ βολικό να στραφούν οι Χριστιανοί κατά των Μουσουλμάνων κλπ ... και αντί να διώξουν τους εξουσιαστές που συνυπογράφουν επιθέσεις στις χώρες της Μέσης Ανατολής ... να ελπίζουν ότι οι μετανάστες θα σταματήσουν να έρχονται επειδή θα διαβάσουν ένα σύνθημα σε τοίχο του Facebook ή σε τοίχο στο κέντρο της Αθήνας.
Σ.Σ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Προσθήκη makpress

Η σελίδα της Μπιτάκου
https://www.facebook.com/giorgia.bitakoub/posts/1498605350248503
Η σελίδα του βόθρου
https://www.facebook.com/elladaistoriapolitismos/

Τι έγραψε ο βόθρος που παριστάνει τον πατριώτη, 
με το όνομα - δόλωμα "Ελλάδα Ιστορία Πολιτισμός". Φυσικά πρόκειται για πονηρό που δεν είναι Έλληνας, ούτε πατριώτης, ούτε σέβεται την ελληνική ιστορία. Έφτιαξε μια ΣΚΟΠΙΜΩΣ γελοία σελίδα  στο facebook και ένα ακόμη πιο γελοίο blog για να ευτελίζει αυτά που υποτίθεται ότι προωθεί: Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι επαγγελματίες που παριστάνουν τους έλληνες πατριώτες, για να φακελώνουν τους ανυποψίαστους αγαθούς και βλάκες που νομίζουν ότι πρόκειται για μια "πατριωτική" σελίδα. Οι αναγνώστες του makpress, τους αναγνωρίζετε. Οι υπόλοιποι, καιρός είναι να καταλάβετε, τι ρόλο παίζουν οι ιστοσελίδες με τις απίθανες χοντράδες, που τελικά ευτελίζουν τον ελληνισμό.


τι απαντά η Μπιτάκου