Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

όχι ρε gamoto ! Δεν θα μας αφήσουν φέτος να κάνουμε μπάνια οι Μουσουλμάνοι !

"προσοχή δεν είναι πλάκα: λαθρομουσουλμάνοι στη Νάξο απαιτούν από τις γυναίκες να είναι σεμνές για το ραμαζάνι", λέει ένα από τα γελοία δήθεν "πατριωτικά" ιστολόγια, που στην πραγματικότητα στήθηκαν για να δυσφημούν τον πατριωτισμό, για αυτό άλλωστε και δεν συλαμβάνεται κανείς απ΄αυτούς τους καραγκιόζηδες, που διαδίδουν συνεχώς ψευδείς ειδήσεις (μούφες), που όμως δεν είναι μια απλή πλάκα, αλλά....
αγγίζουν δικαιώματα ανθρώπων και προκαλούν ΣΚΟΠΙΜΑ μισαλλοδοξία.
Βάση για ποινική δίωξη υπάρχει, αλλά ...ο νόμος κοιμάται, επειδή τον βολεύουν τέτοιες μούφες. Κάθε τέτοια μπούρδα, έλκει αφελείς και αγράμματους "πατριώτες", ξεδίνουν σε σχόλια και μετά την αποκάλυψη γελοιοποιούνται και γελοιοποιούν μαζί και κάποιες βάσιμες φοβίες για το ρόλο κάποιων μουσουλμάνων. Βούτυρο στο ψωμί των οπαδών του εποικισμού της Ευρώπης από φανατικούς ισλαμιστές, προσφέρουν αυτά τα sites, αφού δημιουργούν μια γενική πεποίθηση ότι όσοι έχουν αντιρρήσεις για τον πιθανό εξισλαμισμό της Ευρώπης και την αλλοίωση των κοινωνικών κατακτήσεών της όπως η ισότητα των δύο φύλων, είναι γραφικοί "ψεκασμένοι".
Κάποιοι άλλοι πάλι, μαζεύουν ip's αφελών πατριωτών, προτρέποντάς τους με τέτοιες ειδήσεις να ξεσπαθώσουν ....


Τέλος πάντων, η μούφα της ημέρας είναι αυτή και η πραγματικότητα είναι ότι η φωτογραφία είναι από την διάσημη στους σέρφερς ακτή Plaka Anza στο Μαρόκο, κοντά στο Αγκαντίρ, το περιστατικό δημοσιεύθηκε στις 23-6-2015 (πέρυσι) και το ειδησιογραφικό site του Μαρόκου "Τα νέα του Μαρόκου", λέει ότι οι αρχές κατέβασαν το πανό και καταδίκασαν το περιεχόμενό του, σεβόμενες το δικαίωμα των τουριστριών να φοράνε μπικίνι.

Η ομάδα των surfers, με το πανό

Κι άλλη μια φωτο με το πανό,  από την παραλία Plaka της Anza στο Μαρόκο.

κι ένα βίντεο:


Οι ευφάνταστοι παραμυθάδες Έλληνες bloggers και siteάδες, πήραν το φωτο και ενημερώνουν το ψεκασμένο κοινό τους, ότι η φωτογραφία είναι από την όμορφη Νάξο μας !

Να ξαναπούμε για μια ακόμη φορά, ότι αυτός ο μηχανισμός διασποράς ηλιθιότητας είναι πανίσχυρος κι ό,τι και να γράφουμε εμείς στο makpress, η μούφα θα διαδοθεί ταχύτατα, από τη μάζα των ηλιθίων του facebook, που ψοφάει για τέτοιες μπούρδες .....

Κι αν πέσει στην αντίληψη του vοicenews η μούφα, τότε δεν μας σώζει τίποτε ! Θα τη μάθει κι ο τελευταίος Έλληνας.

Πάντως, κορίτσια,  να πάτε στη Νάξο, κανένας Μουσουλμάνος δεν θα σας εμποδίσει να φορέσετε bikini, όπως η Ελενάρα μας !



makpress