Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Τελειώσαμε με τους gay θα αρχίσουμε με το χασίς;

Εντάξει, όλοι καταλαβαίνουν το κόλπο "πετάω τη μπάλα στην κερκίδα", για να απασχολείται η κοινή γνώμη με μαλακιούλες όπως οι έμφυλες ταυτότητες, κάτι δικαιώματα μειοψηφιών 100 ανθρώπων κ.λ.π. , αλλά ...τσιμπάμε. Μετά την ταυτότητα φύλου, η αριστερά στην Ελλάδα, συνεπής ως αριστερά, αφού....
αυτά τα κόλπα είναι αριστερά, θα απασχολήσει την κοινή γνώμη με νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της κάνναβης. 

Θα βάλουν μερικά δικά τους μέσα να ξεκινήσουν ΔΗΘΕΝ τις αντιδράσεις, ώστε να τσιμπήσει ο απλός κοσμάκης, θα σπρώξουν την κυρα Σούλα να αναφωνεί "σα δε ντρέπονται οι αλήτες, τι άλλο θα δούμε" και θα κερδίσουν ένα μήνα ακόμη, με τον κόσμο ζαλισμένο να ασχολείται με τρανς, gay, χασίσια κι άλλα ανώδυνα και θα ξεχάσει για έναν ακόμη μήνα τον ΕΝΦΙΑ που δεν καταργήθηκε, τη ληστεία στην τσέπη του, τα capital controls, τους χιλιάδες μετακλητούς που βολεύτηκαν κι όλα αυτά τα άκρως αριστερά. Ο αποπροσανατολισμός στο φουλ !

Το κρίσιμο σημείο είναι ότι η κυβέρνηση καταλαβαίνει από τη μια ότι την πήραν χαμπάρι ότι φέρνει τέτοια νομοσχέδια για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, αλλά από την άλλη, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος καταλαβαίνει το κόλπο, ασχολείται αναγκαστικά με αυτά.

Στο κόλπο συμμετέχει και σύσσωμη η αντιπολίτευση, που αντί να πει "εντάξει με την ταυτότητα φύλου, δεν ασχολούμαστε κάντε ό,τι θέλετε, εμείς όταν έρθουμε θα κάνουμε τα δικά μας, δεν χάνουμε χρόνο μ' αυτά, ας μιλήσουμε για τον ΕΝΦΙΑ και το χρέος που αυξάνεται συνεχώς παρά τη λιτότητα", συμμετέχει στο πανηγυράκι.

Μεγάλο πράγμα αδέρφια να μπορείς να στρέφεις την προσοχή του κόσμου, όπου σε βολεύει !

Φ.Μ.