Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ο Καλαφάτης θυμήθηκε τους No border - Δείτε γιατί !

Καλαφάτης: Όποιος θέλει μπαίνει στο Δημαρχείο, σπάει κι ο πολίτης πληρώνει!


«Όποιος θέλει, μπαίνει στο Δημαρχείο, τα σπάει κι ο πολίτης πληρώνει»! Με τα λόγια αυτά, σχολίασε, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, την εισαγωγή θέματος στο σημερινό (Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017) Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, που αφορά την αντικατάσταση φωτοτυπικού μηχανήματος το οποίο είχαν σπάσει μέλη των No Border, κατά τη διάρκεια εισβολής τους στο Δημαρχείο, τον Ιούλιο του 2016.

Ο κ. Καλαφάτης θύμισε ότι οι «Εντάξει» είχαν υποβάλει μήνυση, κατά παντός υπευθύνου, για την εισβολή των μελών του κινήματος. «Καλέσαμε τη διοίκηση να συμμετέχει, αλλά εκείνη έμεινε αμέτοχη. Έχουμε να κάνουμε με καταστροφές από κάποιους παράξενους τύπους. που εισέβαλαν στο χώρο του Δημαρχείου, όμως ο δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου ως θεματοφύλακες, αδράνησαν! Ποίησαν την νήσσαν! Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε», υπογράμμισε.

Εξέφρασε, τέλος, την απορία, για ποιον λόγο το θέμα εισήχθη με τόση καθυστέρηση: «Μετά από 15 μήνες αντιληφθήκατε ότι δεν λειτουργούσε το μηχάνημα και ζητήθηκε επισκευή», ρώτησε;


θυμηθείτε το θέμα με τους "no border" εδώ

Δηλαδή ρε Κυριάκο, εσύ, τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα έκανες με το no border camp ;