Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Οι πολιτικοί νάνοι θα παλέψουν για το όνομα της Μακεδονίας; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Η καραμέλα των πατριδοκάπηλων βουλευτών, κυρίως της ΝΔ, αυτών των ανθρωπακίων, που αλιεύουν ψήφους από την εκκλησία είναι η εξής:


"Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, είναι προφανές ότι μάλλον θα υπάρξει μια ονομασία που θα έχει σαν δεύτερο συνθετικό τη λέξη «Μακεδονία». Προφανώς είναι κάτι, το οποίο με πληγώνει, δεν με ικανοποιεί απόλυτα, αλλά η πολιτική είναι ρεαλισμός, δεν είναι η επίτευξη του ευκταίου, γιατί αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει".

Όλοι οι ριψάσπιδες τα ίδια λένε, σε όλο το πολιτικό φάσμα. Θα ήταν λογικό και αποδεκτό, αν ΕΜΕΙΣ βιαζόμασταν για κάποιο λόγο. Εμείς όμως ως έθνος, δεν έχουμε κανένα λόγο να βιαζόμαστε.

Ας πούμε την αλήθεια ωμά: δεν μπορούμε με κανέναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τρόπο να κάνουμε τους Σκοπιανούς να αλλάξουν όνομα. Έκλεψαν το "Μακεδονία" και δεν μπορούμε να τους κάνουμε να μας το δώσουν πίσω. Παρομοίως όμως, δεν μπορούν με ΚΑΝΕΝΑΝ τρόπο να μας κάνουν να συναινέσουμε  στην πλαστογραφία !

Επομένως, ο έντιμος πολιτικός, που δεν τρέμει μη χάσει την καρεκλίτσα του και δεν τον βάλει ο Κυριάκος στα ψηφοδέλτια, πρέπει να σκέφτεται ως εξής: "η αλήθεια είναι ότι αυτοί θέλουν να ονομάζονται Μακεδόνες, σχεδόν όλοι τους αποκαλούν Μακεδόνες, αλλά ΕΜΕΙΣ δεν έχουμε κανένα λόγο να δηλώσουμε την αποδοχή μας σ΄αυτή την παράνοια. Εμείς δεν θα τους αναγνωρίσουμε ποτέ των ποτών, αν έχουν μέσα το Μακεδονία! Ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν οι Σκοπιανοί, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, αυτοί ας λέγονται Μακεδόνες, ΕΜΕΙΣ δεν τους αναγνωρίζουμε".

Αυτό το πάναπλο και έντιμο και βασισμένο στην ιστορική αλήθεια.

Γιατί δεν το λένε όμως οι βουλευτές, αφού είναι τόσο απλό;  Γιατί θεωρούν ως ρεαλισμό, τον παραλογισμό "να δεχθούμε το Μακεδονία";

Μα είναι απλούστατο: 
Γιατί έτσι θέλουν οι Αμερικανοί ! Και οι δικοί μας αναξιοπρεπείς πολιτευτές (όλοι σχεδόν), δεν θέλουν να πάνε κόντρα στην Αμερική.

Ελάτε, ας μιλήσουμε ανοιχτά και ξάστερα:
Αν τα Αμερικανικά συμφέροντα υπαγόρευαν ότι ΔΕΝ θα ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, παρά μόνο ως Βαρδαρία (υπόθεση κάνουμε), φαντάζεστε τι θα έλεγαν οι ΙΔΙΟΙ Έλληνες βουλευτές;

Θα έλεγαν αυτά που λένε σήμερα ή θα γινόταν όλοι Μακεδονομάχοι πατριωταράδες, αφού θα είχαν τις πλάτες της Αμερικής;

ΟΛΟΙ σας καταλαβαίνετε ότι θα κατέβαιναν στην πρώτη γραμμή συλλαλητηρίου με 2 εκατομμύρια κόσμο ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ναι στην Αθήνα) και θα δέρνονταν ποιός είναι πιο Μακεδονομάχος.

Αυτά, για να καταλαβαίνετε όλοι, πόσο γιουσουφάκια των Αμερικανών είναι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας, αριστεροί και δεξιοί.

Ξαναλέω: αν οι Αμερικανοί αναγνώριζαν τα Σκόπια ως Βαρδαρία, οι δικοί μας θα έλεγαν "ας έχει σαν δεύτερο συνθετικό τη λέξη «Μακεδονία». Προφανώς είναι κάτι, το οποίο με πληγώνει, δεν με ικανοποιεί απόλυτα, αλλά η πολιτική είναι ρεαλισμός";

ή θα ούρλιαζαν "Βαρδάρδσα, Βαρδάρσκα" πρώτοι πρώτοι σε συλλαλητήρια;


Για ποιά πολιτική μιλάμε στην Ελλάδα και ποιά δημοκρατία; Προτεκτοράτο με αμερικανόδουλους ηγέτες είμαστε. Και στην υποταγή στο αμερικανικό ιμπέριουμ, δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί. Συναγωνίζονται, ποιός είναι ο καλύτερος γλείφτης.


Οι Έλληνες πολιτικοί είναι πατριώτες, όταν ο πατριωτισμός τους εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Αμερικανών.
Αν τα συμφέροντα των ΗΠΑ δεν συμβαδίζουν με τα εθνικά μας δίκαια, τότε οι πατριώτες γίνονται κότες.

Δεν πρόκειται λοιπόν για κανενός είδους ρεαλισμό, αλλά απλά, για υποταγή στα συμφέροντα των ΗΠΑ.

Αυτά, με σταράτες κουβέντες, γιατί μας κούρασαν οι παπαριές των πολιτικών νάνων, που βαφτίζουν την υποταγή στα συμφέροντα των ΗΠΑ, ως "ρεαλισμό". Άκου "ρεαλισμός" η δουλικότητα! Αφού, το μυαλό σας, όταν μιλάτε για το Σκοπιανό, το έχετε στην Αμερική κι όχι στη Μακεδονία, πείτε το ανοιχτά τουλάχιστον, να διατηρήσετε λίγη αξιοπρέπεια.

Πείτε ανοιχτά "θα κάνουμε ό,τι διατάξουν οι Αμερικάνοι, μαλακίες να σας λέμε τώρα ρε παιδιά; Τι μας ρωτάτε; Αφού οι Αμερικανοί καίγονται να τους βάλουν στο ΝΑΤΟ, είναι δυνατόν να τους πάμε κόντρα;"

Β.Π.