Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΣΟΚ από την αυτοκτονία της διασημότερης συμβολαιογράφου της Θεσσαλονίκης Ιωάννας Μπιλίση

Η Ιωάννα Μπιλίση - Χρουσαλά ήταν η μεγαλύτερη, επιφανέστερη, διασημότερη συμβολαιογράφος της Θεσσαλονίκης, με τα μεγαλύτερα ακίνητα της πόλης να ελέγχονται από το συμβολαιογραφείο της. Πριν από λίγο βρέθηκε δυστυχώς νεκρή.

Στο ότι η πρώην πρόεδρος των .....
Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, αυτοκτόνησε,συγκλίνουν τα ευρήματα των αρχών, ενώ βρέθηκε και σημείωμα στα ρούχα της.

Η 71χρονη εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Πάλιουρα Επανομής έξω από τη Θεσσαλονίκη και πριν από λίγο η σορός της αναγνωρίστηκε από συγγενείς της. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο σημείο εντοπισμού της σορού βρέθηκε και ένα σημείωμα που αποδέκτες είχε τα παιδιά της. 

Η συμβολαιογράφος, που είχε κατηγορηθεί για υπεξαίρεση από πλειστηριασμούς, άφησε πίσω της το ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο δεν διευκρινίζει τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της. Σύμφωνα με το «E», ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά της και δίνει μόνο κάποιες διευκρινίσεις για κληρονομικά ζητήματα. Μάλιστα φέρεται να υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας, που είδε την γυναίκα να βγάζει τα ρούχα της και να μπαίνει στη θάλασσα. Η νεκροψία- νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί και θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου. Σημειώνεται ότι, τον Νοέμβριο είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ. Η ίδια είχε πει: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου