Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Θεσσαλονίκη: ΆΓΡΙΟ ΞΥΛΟ σε ποδοσφαιρικό αγώνα ...μαθητών !

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί μετά το τέλος σχολικού ....
ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του 16ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμαριάς σε γήπεδο στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, περίπου 50 άτομα που βρισκόταν εκτός του γηπέδου πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να σημειωθεί ο σοβαρός τραυματισμός δύο ατόμων. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στα επεισόδια βγήκαν λοστοί αλλά και ξύλα τύπου μαδέρι.

Το thousandnews.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του 16ου Γεν.Λυκείου Θεσσαλονίκης, κο. Βασίλη Σταμούλη, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Σήμερα υπήρξε ένας αγώνας μεταξύ του σχολείου μου και του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καλαμαριάς και μετά τη λήξη του αγώνα συνεπλάκησαν έξω από τον αγωνιστικό χώρο οπαδοί και των δύο ομάδων, ήταν κυρίως εξωσχολικοί και λίγοι μαθητές με αποτέλεσμα να γίνει το συγκεκριμένο περιστατικό. Δεν υπήρξε κάποια αφορμή, αν βρεθεί η αφορμή γιατί αυτή η κοινωνία δέρνεται, τότε να μου το πείτε, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το thousandnews.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει και με την διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καλαμαρίας όμως αυτό που δήλωσαν είναι ότι:

Το σχολείο μας σήμερα ήταν σε εκδρομή, δεν έχει έρθει ακόμη η διευθύντρια οπότε δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου