Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Επίθεση στη Συρία τα ξημερώματα από την Ιερά Συμμαχία των Ρότσιλντ

με το γελοίο πρόσχημα των ....χημικών όπλων, που δεν πιστεύει πλέον ούτε το πιο αφελές Αμερικανάκι...
Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν επίθεση ενάντια στη Συρία σε συνεργασία με τη Γαλλία και τη Βρετανία - Το καθεστώς της Δαμασκού καταδίκασε τη ....
στρατιωτική επιχείρηση και τη χαρακτήρισε «κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου» - «Στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Άσαντ», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Μάτις - Οι ενέργειες των ΗΠΑ στη Συρία δεν θα μείνουν χωρίς συνέπειες, διαμηνύει η Ρωσία
Συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηαν με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές σ' ένα κέντρο επιστημονικής έρευνας στη συνοικία Μπαρζέχ της Δαμασκού.

Από την επίθεση καταστράφηκε κτίριο που στέγαζε ένα κέντρο μάθησης και εργαστήρια, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Το Πεντάγωνο υποστηρίζει πως η εγκατάσταση που επλήγη στη Δαμασκό χρησιμοποιούνταν για την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη δοκιμή χημικών και βιολογικών όπλων.

«Οι πύραυλοι που στόχευσαν μια στρατιωτική θέση στη Χομς εκτράπηκαν από τον στόχο τους και τραυμάτισαν τρεις αμάχους», μετέδωσε επίσης το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου