Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Για να μαθαίνετε οι βλάκες πατριώτες, επιτέλους

Σας κάναμε 100 μαθήματα, για το πώς σας βγάζουν στη σέντρα οι πράκτορες και μετά κλαψουρίζετε στα δικαστήρια ζητώντας συγνώμες. Σας εξηγήσαμε ότι, όπου μπορεί να ...
γίνει προβοκάτσια, το σύστημα στέλνει πρακτοράκια που παριστάνουν τους φωτορεπόρτερ, με αποκλειστικό καθήκον να καταγράφουν όχι τα γεγονότα ή τις αιτίες ενός συμβάντος, αλλά ΜΟΝΟ τα ΠΡΟΣΩΠΑ σας και στη συνέχεια να ανεβάζουν στο διαδίκτυο το βίντεο, με διάφορα ψευδώνυμα, ώστε να σας "δίνουν στεγνά".

Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οι πανάκριβες φωτογραφικές μηχανές ή κινητά, το ατημέλητο ντύσιμο και το τσαντάκι. Βρίσκονται δίπλα σας. Και πιστέψτε μας ΔΕΝ είναι αστυνομικοί. Σας είπαμε πολύ έντονα ότι το Α και το Ω κάθε πατριωτικής συγκέντρωσης είναι η περιφρούρηση, όπου περιφρούρηση, είναι κάποια τσακαλόπουλα δικά σας, με επίσης πολύ καλές φωτογραφικές μηχανές, που θα έχουν κι αυτοί ΜΙΑ μόνο δουλειά: να βιντεοσκοπούν με απόλυτο ζουμ, ΜΟΝΟ τα πρόσωπα όσων το παίζουν φωτογράφοι. 

Είναι η σημαντικότερη προϋπόθεση μιας συγκέντρωσης. Αν δεν έχετε ανθρώπους να φωτογραφίζουν τους "φωτογράφους" χαφιέδες που σας φακελώνουν, ΜΗΝ πάτε σε συγκέντρωση ! Θα εκτεθείτε, θα φακελωθείτε, θα κυνηγηθείτε. Μπαίνετε σε βάση δεδομένων. Θα διαβάσατε π.χ. (εδώ) ότι στη σημερινή δίκη για την υπόθεση Μπουτάρη, οι δικηγόροι του Μπουτάρη έδειξαν στον 20χρονο δράστη, φωτογραφία του από συγκέντρωση εναντίον του Gay pride, πέρυσι! Τον είχαν δηλαδή άγρια φακελωμένο και σταμπαρισμένο ! Και τον "θυμήθηκαν" μετά από ένα χρόνο! Καταλαβαίνετε πόσο φακελωμένοι είστε !
"ο νεαρός αναγνώρισε τον εαυτό του στη φωτογραφία της συγκέντρωσης κατά του Thessaloniki Pride, τον Ιούνιο του 2017, αλλά είπε ότι είχε πάει εκεί χωρίς να γνωρίζει ποια οργάνωση είχε κάνει το κάλεσμα". 

Αν διάβαζε τότε ο νεαρός, αυτά που σας διδάσκουμε σήμερα, θα τα προσπερνούσε αδιάφορα.
Σήμερα όμως, θα καταλάβαινε με πόση προσοχή θα έπρεπε να τα μελετήσει !
Φωτογραφήστε λοιπόν πολύ επίμονα, όσους σας φωτογραφίζουν ! Αλλιώς, μην κάνετε συγκεντρώσεις!

ΔΕΙΤΕ λοιπόν πώς δουλεύουν τα πρακτοράκια για να μαθαίνετε:


Μεταξύ αυτών που τραβούν video και φωτογραφίες όπου γίνονται επεισόδια ...υπάρχουν πράκτορες. Ντυμένοι δημοσιογράφοι αλλά είναι πράκτορες ...ρουφιάνοι με τα όλα τους. Σε videο που ανέβασαν τα «αντιφασιστικά» παπαγαλάκια των τοκογλύφων ...
https://youtu.be/VywTnsKucE0
ο πράκτορας-ρουφιάνος επικεντρώνει αποκλειστικά στα πρόσωπα των διαμαρτυρόμενων ώστε να τους βγάλει στη σέντρα ... κι όχι στην αιτία των διαμαρτυριών. Δεν έχει ανεβάσει κανένα άλλο video στο youtube. Ονομάζει το κανάλι του «Πολίτης του κόσμου» ...βλέπε No borders (Soros κλπ) ... και γράφει στα σχόλια ...ότι το ανεβάζει με σκοπό να συλληφθούν οι δράστες.

Αν κάποιοι τον τράβηξαν την ώρα που αυτός κατέγραφε τους «εξεγερμένους»... θα πρέπει να τον βγάλουν κι αυτοί στη σέντρα.... για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά.

ΑΣΚΗΣΗ: Ανακαλύψτε σε αυτό το βίντεο, ποιός εστίαζε μόνο στα πρόσωπά σας:
https://youtu.be/W1zz8HXm8Zk

......................
Και τώρα ξαναδιαβάστε το κείμενο από την αρχή για να εμπεδώσετε, ότι αυτοί οι χαφιέδες που φωτογραφίζουν ευθέως και μόνο τα πρόσωπά σας, πρέπει να νοιώσουν την καυτή ανάσα σας στο σβέρκο τους. Πάτε κοντά τους και τους λέτε "γιατί ρε φίλε παίρνεις τη φάτσα μου; δείξε μου αμέσως τι τράβηξες".
Ξαναδιαβάστε το κείμενο από την αρχή, με προσοχή !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου