Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Σώθηκε ο Παναθηναϊκός, πώς ψήφισαν οι ομάδες

Όπως έγινε γνωστό δεν ισχύει πλέον η ποινή του υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει ότι ....
ο Παναθηναϊκός δεν θα υποβιβαστεί γι' αυτόν το λόγο...

Συγκεκριμένα υπέρ της αλλαγής του υποβιβασμού ψήφισαν οι 11/14 ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ λόγω της θέσης που είχε εκφράσει σε ανάλογη περίπτωση πέρυσι, δεν μπορούσε φέτος να αλλάξει στάση, ωστόσο μία ομάδα από το γκρουπ επιρροής του δεν εμφανίστηκε στην ψηφοφορία κι αυτή είναι η Κέρκυρα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μία χείρα βοηθείας σε καθοριστική στιγμή για την ιστορία του Τριφυλλιού.

Οι άλλες δύο ομάδες που ψήφισαν αρνητικά στην αλλαγή της ποινής, εκτός από τους Θεσσαλονικείς, είναι ο Αστέρας Τρίπολης κι ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πλατανιά να ψηφίζει αποχή, ενώ απούσα ήταν η ΕΠΟ, που εξ αρχής προσπαθούσε να βρει μία λύση σωτηρίας για το Τριφύλλι.

Για να εξασφαλίσει βέβαια ο Παναθηναϊκός τη θετική ψήφο των έντεκα (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, Λάρισα, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία), χρειάστηκαν αρκετές διαβουλεύσεις.

Βέβαια στον Παναθηναϊκό υπάρχουν αμέτρητες εκκρεμότητες που ακόμα είναι «ανοιχτές» με πιο άμεση αυτή του Γενς Βέμερ. Αν ο Γερμανός δεν πληρωθεί ή δεν τα βρει με τους «πράσινους» μέχρι τη Δευτέρα, τότε ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί λόγω των τριών αφαιρέσεων βαθμών για τα χρέη του προς τον Γερμανό μπακ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ, Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου