Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Και από ρεύμα έμεινε το κέντρο της Θεσσαλονίκης...

Χωρίς ρεύμα άφησε μεγάλο τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης η σφοδρή βροχόπτωση, που ....
έπληξε σήμερα την πόλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ λόγω της κακοκαιρίας τέθηκαν εκτός λειτουργίας 12 κύριες υπόγειες γραμμές Μέσης Τάσης στο κέντρο της πόλης, κυρίως λόγω εισροής υδάτων σε υπόγειους υποσταθμούς.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται επί ποδός για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και εκτιμάται ότι τις πρώτες βραδινές ώρες θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα καθώς όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ το «μεγαλύτερο μέρος των βλαβών, εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί τις πρώτες βραδινές ώρες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι, η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε σήμερα Πέμπτη 10 Μαίου 2018 την πόλη της Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας 12 κύριες υπόγειες γραμμές Μέσης Τάσης στο κέντρο της πόλης, κυρίως λόγω εισροής υδάτων σε υπόγειους υποσταθμούς.

Μέχρι και αργά το απόγευμα, οι βασικές περιοχές που παραμένουν εκτός τάσης είναι από την πλατεία Βαρδαρίου και τις αρχές της Εγνατίας οδού έως το Λιμάνι, σε τμήματα πέριξ των οδών Βενιζέλου & Ίωνος Δραγούμη κάτωθεν της Εγνατίας οδού, σε τμήματα πέριξ της οδού Τσιμισκή στο ύψος της Εθνικής Αμύνης καθώς και σε τμήματα πέριξ της οδού Μοναστηρίου πλησίον της πλατείας Βαρδαρίου.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές και τον περιορισμό της όχλησης των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο μέρος των βλαβών, εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί τις πρώτες βραδινές ώρες».

ΤΩΡΑ: Χωρίς νερό ΟΛΗ τη νύχτα η Θεσσαλονίκη !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου