Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Πιο γελοίο κράτος δεν υπάρχει ! Πάρτε άφοβα το σαλάμι σας ρε παιδιά !

Την υπόθεση με κάτι βλαμμένους που δήθεν θα δηλητηριάσουν προϊόντα στα σούπερμαρκετ, την ακούσατε (εδώ). Η κοινή λογική λέει ότι ....
δεν είναι τόσο απλό να κάνεις τέτοιο σαμποτάζ. Αν βάλεις υδροχλωρικό οξύ στο σαλάμι, θα χαλάσει. Το ίδιο και το γάλα. Με το πού θα ανοίξεις τη συσκευασία, θα το δεις.

Τέλος πάντων, αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, μια ψυχολογική επιχείρηση ηλιθίων είναι, που έχουν την υψηλή προστασία του κράτους και κάποιων άλλων μηχανισμών, αφού "διαδίδουν" τις ηλιθιότητές τους στο indymedia. Το ότι το κάνουν μέσω indymedia, τους δίνει αυτομάτως κύρος! Αν έγραφαν ακριβώς τα ίδια πράγματα σε οποιοδήποτε άλλο site, κανείς δεν θα τους έπαιρνε στα σοβαρά. Κι αυτό συμβαίνει επειδή το κράτος έχει αποδεχθεί ότι ...αφού είναι "αντεξουσιαστές" του indymedia, αξίζουν της προσοχής, του σεβασμού και του δέους !

Έβγαλε λοιπόν ο γελοίος ΕΦΕΤ ανακοίνωση και καλεί τους καταναλωτές "να μην τα προμηθεύονται από 20 έως 25 Δεκεμβρίου", ενώ παράλληλα οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλούνται να τα απομακρύνουν από το χώρο πώλησης !

Δηλαδή να αδειάσουν τα ράφια, από Coca Cola, γάλα ΔΕΛΤΑ και παριζάκι ΥΦΑΝΤΗΣ, επειδή το ζήτησαν κάποιοι "αντεξουσιαστές" !

Δηλαδή, ο ΕΦΕΤ, η αστυνομία και η πολιτεία, τους έχουν τέτοιο σεβασμό και εμπιστοσύνη, που ...βασίζονται στο λόγο τους; Αν κάποιος είναι τόσο σκατόψυχος, να ανησυχήσει τον κόσμο με τέτοιες ηλιθιότητες, είναι τόσο αξιόπιστος, ώστε να δέσουμε κόμπο, αυτά που γράφει; 

Πώς είναι σίγουροι στην αστυνομία ότι δεν θα μολύνουν π.χ. και ένα σαλάμι ΝΙΚΑΣ; Ή μια Pepsi; Ή ένα γιαούρτι; Τόσο αξιόπιστους τους θεωρούν; Ο λόγος τους συμβόλαιο;

Aν ξαναστείλουν μια προκήρυξη που θα λέει "δηλητηριάσαμε 10 γάλατα 1 λίτρου, αλλά δεν σας λέμε σε ποιά πόλη και ποιά μάρκα", τι θα κάνουμε; Θα αποσύρουμε όλα τα γάλατα από όλη την Ελλάδα; Θα μας τρελάνετε ρε σεις στον ΕΦΕΤ; Υποκύπτετε τόσο εύκολα στους εκβιαστές;  Τους ενθαρρύνετε να δηλώνουν την παρουσία τους κάθε χρόνο και να το κάνουν "έθιμο".

Τέλος πάντων, επειδή είναι η τρίτη χρονιά, που ανησυχεί ο κόσμος μ΄αυτούς τους σαχλαμάρες (βοηθούντων και των ΜΜΕ, που υπερπροβάλλουν το πιασάρικο θέμα και δημιουργούν τζάμπα αναστάτωση), είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΗ ανάγκη, να εντοπιστούν επιτέλους τα ηλεκτρονικά τους ίχνη! Δεν μας τα λέει καλά σ΄αυτό το θέμα η ΕΛ.ΑΣ. που έχει εντοπίσει απίστευτες περιπτώσεις ηλεκτρονικών ιχνών και μόνο με τους "αντεξουσιαστές" δυσκολεύεται. Δυσκολεύεται ύποπτα και ο κόσμος το καταλαβαίνει. Δεν μπορεί να συνέλαβαν στο φτερό τη Greek Hacking scene ας πούμε, δεκάδες κυκλώματα πανούργων παιδόφιλων, εκβιαστές, οργανωμένο έγκλημα κλπ και να δυσκολεύονται μόνο με τους παλαβούς δήθεν αντεξουσιαστές! Δεν μας τα λέει καλά η αστυνομία, το "δεν μπορούμε να βρούμε ποιός έστειλε την προκήρυξη" δεν μπορεί να γίνει πιστευτό. Να τους βρείτε και να δώσετε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα. Όποιοι κι αν είναι.